Ingen vill dricka kaffe med någon som är bitter!
Avsnitt 19 Danilo Bejarano

Avsnitt 19 Danilo Bejarano

June 14, 2022

En dag försenat, men nu är det här! 

Vi träffade skådespelaren Danilo Bejarano och Henrik för sämsta presentationen någonsin när han försöker uttala Danilos efternamn! Självklart passar producent-niklas på att inte klippa bort och snygga till! 

Hur som helst, vi är riktigt glada att Danilo ville gästa oss, första gången han medverkar i en podd och så blir det hos oss, superkul, med en av skådespelarsveriges skönaste röster gör det här avsnittet suuper mysigt! 

Vi pratar djupa känslor som dramaten, serien Lust och massa mer, häng med! 

 

ni hittar oss som vanligt på sociala medier och vi heter fortfarande KaffeBitter! in och skriv en rad eller följ oss för tusan <3

 

KRAM

Avsnitt 18 Joakim Almquist

Avsnitt 18 Joakim Almquist

May 30, 2022

Veckans avsnitt, vi träffar superkrögaren Joakim Almquist, en av hjärnorna bakom bl.a Punk Royale, Joakim har även medverkat i en hel del media och kockarnas kamp. Det mest öppna och ärliga avsnittet hittills, vi pratar verkligen om livet, allt från fiske till Joakims alkoholism, vilka som stått bakom honom, hur resan sett ut, sorger och förluster,

Joakim tackar nu förtiden nej till att vara med i media så detta är lite exklusivt för oss att få sitta och snacka skit, kul tycker vi! Hoppas verkligen att ärligheten och känslan når fram till er som lyssnar! 

dela och sprid avsnittet så mycket ni bara orkar, då blir vi superglada! 

 

ni hittar oss på www.instagram.com/kaffebitter/ 

Jocke får ni stalka upp och hans restauranger talar för sig själva ;) 

 

PUSS! 

Avsnitt 17 Magdalena Kowalczyk

Avsnitt 17 Magdalena Kowalczyk

May 16, 2022

Dunder Dunder! 

Veckans avsnitt sitter vi och hänger med absoluta bästa Magdalena Kowalczyk, ni vet hon, hon som hängde i tv och puttade på folk som gladiatorn Athena, hon som slog folk på käften i en ring runt om och här och där, lite sådär, världsmästarinna i thaiboxning.. hon som hjälper folk med ekonomin i lyxfällan, som ni förstår så har Magdalena gjort en jäkla massa saker, vi pratar så klart om det och massa annat i veckans avsnitt! 

 

spana in 

https://www.instagram.com/magdalenakowa1czyk/

 

https://www.instagram.com/kaffebitter/

 

 

Dela gärna <3

 

 

PUSS

Avsnitt 16 Magikern PONTUS LINDMAN

Avsnitt 16 Magikern PONTUS LINDMAN

May 2, 2022

Den här veckan har vi tagit oss till sveriges fulaste stad, Borlänge! Men vilket toppenmöte det blev, vi träffade Magikern Pontus Lindman som för första gången berättar hela historien bakom Britains Got Talent tricket, det vill ni verkligen inte missa! 

 

Efter mötet med Pontus drog både Christian och Henrik till Västerås och kollade på Pontus show, och det var verkligen värt det! Man fick sitta på spänn hela tiden för som vi pratar om i avsnittet så är hela publiken med i showen, så är ni sugna på att se en häftig magishow, spana in Pontus turnéplan och boka en biljett, ni kommer inte bli besvikna! 

 

Sociala medier 

www.instagram.com/pontuslindman 

www.pontuslindman.com

 

och som vanligt hittar ni oss på 

www.instagram.com/kaffebitter 

oxå nytt för nu, vi finns på tiktok även där som kaffebitter :D 

 

Vi skulle bli så glada om ni vill dela avsnittet <3

 

Puss

Avsnitt 15 Eddie Berglund

Avsnitt 15 Eddie Berglund

April 18, 2022

Påsken lider mot sitt slut men vi trummar vidare! 

Veckans avsnitt är det tokstarka Eddie Berglund från Långshyttan som gästar oss, Eddie tävlar i styrkelyft, bänkpress och tyngdlyftning, vi försökte räkna lite och vi kom fram till att Eddie har OTROLIGA 63 världsrekord! 

Vi pratar den här veckan b.la. om dopingtester, uppladdning och husbygge, självklart blir det högt och lågt! 

Sociala medier undrar ni? självklart säger vi 

www.instagram.com/hoforslyftarklubb/

www.instagram.com/strongeddie/ 

www.instagram.com/kaffebitter/

www.facebook.com/kaffebitter/

 

Sprid och dela avsnittet så mycket ni bara orkar så blir vi superduperglada! <3 

 

PUSS

Avsnitt 14 Stefan Sauk

Avsnitt 14 Stefan Sauk

April 4, 2022

Denna vecka är det ingen mindre än den fritt svävande molekylen Stefan Sauk som gästar oss och vilket möte det blev! 

Avsnittet blev lite längre än vanligt, men det var helt omöjligt att inte hamna i någon sorts trans när vi snackade med Stefan! Vi tror att ni kommer gilla det med, dessutom utmanar Stefan Henrik när Henrik ska gå på avslut, "Du kan ju försöka"! Så allt är Stefans fel ;)

 

Högt och lågt som vanligt, men det börjar ni väl bli vana med ni som har följt med oss ett tag? Men under "de första som kommer upp" så får vi en riktigt kalasberättelse, vi får hänga med på vad Stefan gjorde under natten då Olof Palme blev mördad! Stefan själv kallar det ett scoop! 

 

Sociala medier! 

Stefan

https://www.youtube.com/channel/UCKetMo3mnf7PDWn_z2hLNTg

www.instagram.com/Stefansauk/

 

 

Vi finns såklart kvar på sociala medier, från och med idag så kommer vi oxå att updt youtubekanalen, håll lite koll där ;D 

 

www.instagram.com/kaffebitter/

www.facebook.com/kaffebitter/

https://www.youtube.com/channel/UCmHaX6MWnAEaq8FZAQ6W22w

 

Vi blir så glada om ni skulle vilja hjälpa oss att dela avsnittet <3 

 

Puss och KRAAAAM

 

Christian & Henrik

Avsnitt 13 Zena Fialdini

Avsnitt 13 Zena Fialdini

March 21, 2022

WOWOWOWO

Håll i er, veckans avsnitt är det ruskigt med energi i! Zena är en ordentlig jäkla powerkvinna som verkligen gör det hon vill göra! 

Innan vi hann trycka på REC så hade vi redan pratat i 1 timme, sen flög 1 timme till snabbare än snabbast, hoppas ni hänger med! 

 

Vi finns som vanligt @kaffebitter på instagram! följs oss gärna för de senaste uppdateringarna och tävlingarna som vi har där! 

www.instagram.com/kaffebitter/ 

www.instagram.com/zenafialdini

 

Gillar du något av våra tidigare avsnitt, eller dagens avsnitt? Dela det till 1 kompis och hjälp oss att nå ut till fler så blir vi dunderglada :D 

 

PUSS! 

Avsnitt 12 Lars Ohly

Avsnitt 12 Lars Ohly

March 7, 2022

Teknikens under, vi fick mickrofonstrul under segmentet "3 frågor", så tyvärr är inte Filips sista fråga med, men håll till godo! veckans avsnitt är tillsammans med den förre partiledaren Lars Ohly! 

Vi får höra om Lars uppväxt, lite gran om hur det var att vara partiledare, som vanligt räcker inte tiden till när vi sitter och snackar med våra gäster, Lars var fantastiskt mysig och bjussig under våran timme tillsammans! 

Instagramplumpen som blev en rixsnackis där Håkan Juholt ändrade sina middagsplaner och vi försökte oss på ett montage på instagram blev ett gott skratt tillsammans! :D 

 

Vi hade en fantastisk stund med Lars hoppas verkligen ni får det med!

Som vanligt så blir vi superglada om ni vill dela och sprida podden vidare till iaf en som ni tror skulle uppskatta avsnittet, utan er? Ingen podd! :D 

Lars finns på insta <-

 

Ni hittar oss på 

www.instagram.com/kaffebitter/ 

www.facebook.com/kaffebitter/

www.kaffebitter.se

 

PUSS OCH KRAM! 

 

Avsnitt 11 Filip Pelas

Avsnitt 11 Filip Pelas

February 21, 2022

Vi rullar vidare, denna vecka tillsammans med polisen och youtubeskådisen Filip Pelas, en riktigt härlig snubbe som vågar stå upp för sina tankar och funderingar!

Vi får följa med på en resa genom Filips utbildning och starten av hans poliskarriär, vad som driver honom i polisjobbet, privata tankar och känslor och vad han egentligen tycker om den före detta rikspolischefen Dan Eliasson, som Henrik dessutom hade en liten anekdot om, det vill ni inte missa! ;)

 

Vill ni skratta lite så kika in på youtubekanalen där Filip och hans kompisar gör lite sketcher!

Filips instagram <-

 

Som vanligt hittar ni oss på KaffeBitter

Vi skulle bli så glada om ni vill följa, gilla och dela men den här veckan kanske oxå personligen berätta för någon du tror skulle gilla våran podd! :D 

 

KÄRLEK 

 

Christian & Henrik

Avsnitt 10 Christian, Henrik & Niklas

Avsnitt 10 Christian, Henrik & Niklas

February 7, 2022

Vi har kommit till en liten milstolpe, avsnitt 10! 

Det känns helt fantastiskt och vi är så glada för att ni lyssnar på våra avsnitt, utan er skulle vi inte fortsätta och det är precis vad vi har tänkt, fortsätta! 

I dagens avsnitt pratar lite vi om oss själva, vi svarar på era frågor och såklart en del trams! 

 

Som vanligt blir vi jätteglada om ni vill följa vår resa på instagram HÄR <-

Dagens avsnitt är i samarbete tillsammans med restaurang Källarmästaren i Hedemora, kl 18.00 ikväll den 7 februari 2022 kommer vi att ha en liten tävling.. så in och följ oss <3

 

Puss & Kram!

Podbean App

Play this podcast on Podbean App